/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Poroșenko și Zelenski s-au contrat în direct în privința datei dezbaterilor. Zelenski a închis telefonul

missing
12 aprilie 2019, ora 11:35

Poroșenko care era în direct la canalul „1+1″ l-a invitat pe Zelenski să vină și să organizeze o dezbatere. Acesta a fost sunat și s-a că este la Paris, unde are planificată o întâlnire cu președintele francez Emmanuel Macron.

„Petro Poroșenko știe foarte bine că sunt la Paris, pentru că mașinile Serviciului de Securitate al Ucrainei m-au însoțit până la aeroport. Și este foarte ciudat că mă invită în studio”, a spus Zelensky și a adăugat că l-a invitat pe Poroșenko la dezbatere pe 19 aprilie pe Stadionul Olimpic.

După aceasta, candidații au început să se întrerupă unul pe altul. Mai exact, Poroșenko a spus că a propus să organizeze dezbaterea pe 14 aprilie, întrucât la 19 aprilie va merge, deja el, la Paris. El a cerut, de asemenea, să nu fie întrerupt pentru că regulile dezbaterii o interzic. Ca urmare, Zelenski a spus la revedere și a închis telefonul.

Zelenski la chemat pe Poroshenko la o dezbatere la începutul lunii aprilie. El a fost de acord, dar mai târziu a propus ca acestea să fie organizate pe 14 aprilie.

Cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Ucraina sunt programate pentru 21 aprilie. Primul tur a avut loc pe 31 martie, Zelenskia obținut 30,24% din voturi, Poroșenko s-a clasat pe al doilea cu 15,95% din voturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram