/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Stop-cadru! Cum răspunde Igor Dodon la întrebarea: „Ce era în geanta dăruită de Șor?”

missing
12 aprilie 2019, ora 17:35

Președintele țării Igor Dodon evită, cu zâmbetul pe buze, să spună ce se afla în geanta lui Ilan Șor, care, din spusele ex-primarului de Orhei, ar fi fost la șeful statului. 

„Alte întrebări? Alte întrebări mai aveți? Vă mulțumesc! O zi bună!”, așa a răspuns Igor Dodon la întrebarea unei jurnaliste: „Ce era în geanta dăruită de Ilan Șor”.

În plină campanie electorală, Ilan Șor a organizat o conferință de presă la care a aspus că președintele țării Igor Dodon îl amenință pe el și pe membrii familiei sale cu dosare penale, intentate pe teritoriul Federației Ruse. Acesta a spus că așteaptă scuze publice de la șeful statului, în caz contrar va aduce dovezi publice cum Igor Dodon s-a plimbat cu avionul său, s-a folosit de casa acestuia din Rusia și, mai mult, cum Ilan Șor i-a finanțat ultimele două campanii electorale ale lui Igor Dodon.

Șor a adus la conferința de presă și o geantă, spunând: „În această geantă au fost multe lucruri, pe care Igor Nicolaevici Dodon le-a primit personal de la mine. Eu pot să transmit această geantă la Președinție, poate mirosul sau mărimea genții o să vă amintească Dvs. de ceva? În cazul în care Igor Nicolaevici a uitat despre aceste momente, care descriu relațiile noastre de odinioară, să spună că aceasta nu este adevărat, să spună acest lucru public”.

Atunci, Igor Dodon a spus că nu comentează declarațiile făcute de concurenții electorali.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram