88 de accidente rutiere au avut loc în ultimile 24 ore pe teritoriul Republicii Moldova. Dintre acestea, șase accidente rutiere s-au soldat cu 10 persoane traumate.

Un accident cu implicarea a trei autovehicule a avut loc raionul Hâncești, în apropiere de localitatea Fundul Galbenei.  Traseul a rămas parțial blocat pentru o perioadă de timp.

La ieșirea din Chișinău, pe bulevardul Dacia, au avut loc două accidente rutiere unde au fost implicate patru automobile, dintre care un mijloc de transport de pe ruta Chișinău-Cobusca în care se aflau 10 persoane. Cinci persoane a avut nevoie de ajutor medical. Din cauza accidentului s-au format ambuteiaje și traseul în direcția aeroport a fost parțial blocat.

Un alt accident a avut loc cu implicarea unui automobil care s-a tamponat în parapet pe strada Decebal din sectorul Botanica. Potrivit polițiștilor, șoferul era agresiv și în stare vizibilă de ebrietate.

În raionul Florești, s. Prodănești, șoferul a adormit la volan, a pierdut controlul volanului, a ieșit pe contrasens și s-a tamponat într-un gard de beton. În urma accidentului, pasagerul s-a ales cu traumatism și comoție cerebrală.