/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Cum răspunde Igor Dodon la întrebarea dacă se poartă negocieri cu Moscova privind formarea unei coaliții de guvernare

missing
13 aprilie 2019, ora 10:35

Președintele Igor Dodon spune că în ultima perioadă a avut doar două vizite la Moscova, dar nu mai multe așa cum se speculează în spațiul public. Șeful statului spune că a întreprins o vizită privată, cu familia, iar în cadrul altei vizite s-a întâlnit cu Patriarhul Rusiei, Kirill. 

Președintele spune că celelalte treceri pe la Moscova au fost zboruri cu escală atunci când a revenit de la Baku și de la Minsc. „Lăsați conspirologia deoparte”, a declarat președintele la emisiunea „Piatnița s Anatoliem Golea” de la RTR Moldova.

Întrebat dacă se poartă negocieri cu Moscova privind formarea unei coaliții de guvernare, Igor Dodon spune că nu au loc asemenea negocieri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram