/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ S-a lăudat pe internet că își permite să meargă cu geamurile umbrite și a fost amendat de polițiști

13 aprilie 2019, ora 14:39

Un șofer a fost amendat de polițiști după ce s-a lăudat pe o rețea de socializare că își permite să aibă parbrizul de geam ale portierelor din faţă umbrite. Când a fost oprit de polițiști în trafic, tânărul a fost nevoit să scoată pelicula de protecție.

Șoferul de 28 de ani a fost amendat cu 1200 de lei și a primit trei puncte de penalizare.

Polițiștii atenționează populația să sesizeze oamenii legii atunci când observă astfel de cazuri. Potrivit lor, geamurile umbrite diminuează câmpul vizual al conducătorului, mai ales pe timp de noapte, ceață sau ploaie, ceea ce poate provoca consecințe grave și pot suferi oameni nevinovați.

Cel mai ,,șmecher” șofer cu geamurile umbriteUn șofer s-a lăudat pe o rețea de socializare precum că el este unicul care își permite să aibă parbrizul de geam ale portierelor din faţă umbrite. Însă în urma sesizării, agenții de patrulare fiind la asigurarea siguranței circulației rutiere l-au întâlnit în trafic. Astfel, conducătorul auto fiind la volanul unui automobil de model Hyundai Santa Fe, care s-a dovedit a fi un tânăr de 28 de ani, a fost documentat contravențional cu o amendă de 1200 lei și 3 puncte de penalizare.Menționăm că, INP nu tolerează astfel de acțiuni și toți suntem egali în fața legii. Iar cei care își încearcă norocul cu mare tupeu, manifestă lipsă de respect de ceilalți participanți la trafic și nu se supun legislației se aleg cu consecințe mai mari. Dragi cetățeni, ca acțiunile noastre să fie mai efective mizeazăm pe suportul și implicarea Dumneavoastră. În cazurile când observați automobile cu parbrizul de geam ale portierelor din faţă umbrite, nu fiți indiferenți sesizați poliția. Pentru că, geamurile umbrite diminuează câmpul vizual al conducătorului, mai ales pe timp de noapte, ceață sau ploaie, ceia ce poate duce la consecințe grave și pot suferi oameni nevinoveți.Atenționăm că inspectorii de patrulare vor intensifica activitățile cu privire la automobilele cu parbrizul de geam ale portierelor din faţă umbrite.

Gepostet von Inspectoratul Național de Patrulare al IGP am Samstag, 13. April 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram