/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Accident violent la Iași cu implicarea unui microbuz care venea în Republica Moldova. Opt oameni au fost răniți

14 aprilie 2019, ora 10:22

Opt persoane au fost rănite după ce două microbuze în care se aflau 27 de pasageri s-au ciocnit sâmbătă seară în zona localităţii ieşene Leţcani. Unul dintre microbuze venea în Republica Moldova. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

Prefectul de Iaşi, Marian Şerbescu, a declarat pentru News.ro că dintre persoanele rănite, două sunt în stare mai gravă, între care şi şoferul unuia dintre microbuzele  implicate în accident.

Planul roşu a fost ridicat, cele opt victime fiind transportate la spital. Două dintre acestea sunt în stare mai gravă. Din ceea ce mi-au transmis poliţiştii, şoferul unui microbuz care mergea către Republica Moldova a întors maşina, fără să se asigure, fiind lovit de un alt microbuz care venea din spate. Cinci persoane erau într-un microbuz, iar 22 în celălalt. Nu au fost pasageri încarceraţi, a afirmat Marian Şerbescu.

Conform ISU Iaşi, nicio persoană nu a fost încarcerată, iar printre răniţi nu se află copii.

Foto: ziaruldeiasi.ro

Foto: ziaruldeiasi.ro

Foto: ziaruldeiasi.ro

Foto: ziaruldeiasi.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram