/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Decis! Iată cum va arăta noul chipiu pe care îl vor purta cei peste nouă mii de polițiști

14 aprilie 2019, ora 11:32

Au fost făcute publice rezultatele sondajului privind alegerea modelului de chipiu pe care urmează să-l poarte polițiștii din Republica Moldova. Din cele cinci modele propuse pentru dezbateri, a fost ales unul care a fost proiectat în baza chiriurilor care sunt purtate de oamenii legii în Turcia, Statele Unite ale Americii și Australia.

Anunțul a fost făcut de șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc.

„Munca noastră realizată de comun cu designerul Daniel Racovizza pentru a confecționa cel mai perfect chipiu polițienesc din lume, sa fie cel mai comod, cel mai practic și frumos chipiu, pe care urmează să-l poarte colegii mei din Poliția Republicii Moldova a fost apreciată la un nivel înalt de colegii mei polițiști, veterani ai poliției, de către cetățeni din țară și de peste hotare”, a scris Cavcaliuc pe o rețea de socializare.

Dintre toate cele cinci modele de chipiuri propuse, cel mai apreciat a fost nr. 5 cu 3.225 număr de voturi din cele peste 10 mii de persoane care au participat la sondaj.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram