/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Două mașini, făcute zob la Drochia. Un tânăr a decedat, iar alte două fete au fost prinse între fiare

missing
14 aprilie 2019, ora 13:52

Un tânăr de 24 de ani a decedat în această dimineață, iar alte două fete au fost prinse între fiarele mașinii după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un copac. Potrivit salvatorilor, în accident au fost implicate două autoturisme și ambele au derapat de pe traseu. 

Accidentul a avut loc pe traseul R-7, în apropiere de orașul Drochia. La fața locului a mers și un echipaj de pompieri.  Salvatorii au efectuat lucrările de descarcerare și au scos cele două tinere din autovehicolul avariat.

În urma accidentului rutier șoferul AUDI a decedat pe loc, iar pasagera din față a suferit diverse traumatisme fiifnd preluată la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Gbmnews.md, scrie că șoferii celor două mașini ar fi organizat o cursă, iar unul dintre ei ar fi pierdut controlul volanului și ar fi provocat accidentul. Potrivit sursei citate, cel de-al doilea șofer ar fi fugit de la fața locului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram