/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

S-a prezentat ca șofer, a continuat ca pasager. Un bărbat a rămas fără permis auto românesc, după controlul de frontieră

missing
15 aprilie 2019, ora 16:09

Un bărbat de 28 de ani, din Bălți, ar fi rămas fără permis de conducere românesc, după ce polițiștii de frontieră ar fi depistat că documentul ar fi avut semne vădite de falsificare. Tânărul s-a prezentat astăzi la miezul nopții, la puntul de trecere Costești-Stânca. 

„Bărbatul se afla la volanul unui automobil de model Mercedes E220. Acesta s-a prezentat la punctul de trecere, pentru a i se autoriza intrarea în țară. În timpul controlului la frontieră, tânărul a prezentat actele necesare atât pentru autoturismul înmatriculat în Franța cât și cele de călătorie”, informează Poliția de Frontieră.

Audiat, șoferul a comunicat că nu cunoaște despre cele depistate, fără a oferi detalii, continuându-și călătoria în calitate de pasager. Polițiștii de frontieră au întocmit un proces verbal de constatare privind posedarea și uz de acte false. Documentul a fost transmis pentru efectuarea expertizei tehnico-științifice, iar moldoveanul riscă o amendă penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram