Un tânăr de 24 de ani, din raionul Dubăsari, a fost reținut de polițiști pentru că ar fi jefuit o femeie în plină stradă. Incidentul ar fi avut loc pe data de 13 aprilie, pe strada Vadu lui Vodă din sectorul Ciocana. 

„În timp ce victima, o femeie în vârstă de 60 ani, se afla la o stație a transportului public,  individul s-a apropiat de ea și în mod deschis i-a sustras geanta în care se aflau bunuri materiale, după care a fugit într-o direcție necunoscută”, informează Poliția Capitalei.

Tânărul a fost imobilizat de către doi polițiști care se aflau în preajmă, iar apoi a fost escortat la Inspectorat pentru audieri. Acesta s-a dovedit a fi judecat anterior pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate  alcoolică.

Totodată, polițiștii au stabilit că individul nu acționa de unul singur, acesta mai avea doi complici. Astfel, în urma acțiunilor speciale de investigații întreprinse de oamenii legii, aceștia au fost reținuți. Ei s-au dovedit a fi doi locuitori ai raionului Dubăsari cu vârstele de 28 și 41 de ani. Reținuții se deplasau cu automobilul de model „Ford Transit”, iar  anterior au fost judecați, pentru furt și jaf.

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore, în Izolatorul Direcției de Poliție al municipiului Chișinău și sunt cercetați pentru jaf, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare de la cinci la șapte ani.