Cei doi indivizi care au omorât în bătăi un tânăr de 22 de ani, din satul Corjeuți, Briceni, vor sta după gratii câte șapte și cinci ani. Recent, Curtea de Apel le-a înăsprit pedepsele. 

Cazul a avut loc acum aproximativ un an. Cei doi indivizi au pătruns noaptea în gospodăria unui cuplu din satul Corjeuţi, raionul Briceni, snopind în bătaie gazdele. În urma loviturilor grave primite, una dintre victime – un tânăr de 22 de ani, a decedat pe loc, iar concubina acestuia a suferit leziuni.

„La insisitenţa procurorilor, Curtea de Apel a agravat pedepsele pentru doi inculpaţi, acuzaţi de violarea de domiciliu şi vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldată cu decesul unei persoane. În baza probatoriului prezentat de procurori, inculpaţii au fost condamnaţi la 7 ani şi 6 luni, şi, respectiv, 5 ani şi 8 luni închisoare”, informează Procuratura Generală.

Fiind audiaţi de procurori, inculpaţii şi-au recunoscut parţial vina, declarând că au recurs la acest gest deoarece victima ar fi refuzat să le dea bani de băut.

Agresorii, cu vârstele de 20 şi 27 de ani, sunt locuitori ai raioanelor Edineţ şi Râşcani, iar de câteva luni munceau în Corjeuţi.

Decizia este executorie, însă poate fi atacată la Curtea Supremă de Justiţie.