/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Ar fi furat peste un milion de lei și și-au cumpărat mașini, apartament în Chișinău și alte bunuri. Ce riscă doi tineri

missing
16 aprilie 2019, ora 12:39

Tinerii au fost reținuți, iar poliția spune că a stabilit că banii sustrași au fost investiți de suspecți în bunuri imobile: procurarea unui apartament în municipiul Chișinău, loturi de teren în orașul Strășeni și mijloace de transport. Audiați de polițiști, suspecții și-au recunoscut vina.

Tinerii se află în arest pe un termen de 30 de zile, dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 la 12 ani. Anterior, cei doi au fost judecați pentru infracțiuni similare

De la începutul anului curent pe teritoriul țării au fost înregistrate 2431 cazuri de furt, comparativ cu perioada analogică a anul 2018, s-a stabilit o descreştere cu 513 cazuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram