/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Are 33 de ani și a fost diagnosticată cu cancer. O tânără din Moldova cere ajutor pentru o operație costisitoare în Turcia

missing
16 aprilie 2019, ora 17:34

I-a fost dat să treacă prin cea mai mare încercare din viața ei la vârsta de 33 de ani, când medicii au diagnosticat-o cu o maladie grea – cancer la sistemul osos. Vestea a venit la puțin timp după ce și-a pierdut mama, iar rana mai continua să doară. Este povestea tristă a Cristinei Sterbeț, o tânără din Republica Moldova, internată într-o clinică din Turcia, unde urmează să treacă un tratament.

Cristina spune că unicul lucru care o motivează și-i dă puteri să meargă mai departe este fiica ei de șase anișori, care o întreabă în fiecare zi când vine acasă. Totuși, pentru a se întoarce acasă și a putea să fie alături de copilul ei, Cristina trebuie să se trateze, iar tratamentul este costisitor și unica soluție pe care o are este să ceară ajutorul celor care pot să doneze și să-i salveze viața.

„În această disperare cumplită am înţeles că Dumnezeu îmi dă o şansă la viaţă, iar această şansă se poate realiza prin voi, prin fiecare bănuţ donat pentru mine. Am început cursurile de chimioterapie şi radioterapie, dar acesta este abia jumătate din drumul pe care trebuie să-l parcurg. Urmează operaţia, care este foarte costisitoare, dar care este unica mea şansă de a mă vindeca şi a-mi creşte fata în continuare”, spune Cristina.

Pe pagina web caritate.salveazaoinima.ro a fost creată o campanie de colectare de fonduri pentru cei care vor să facă donații pentru Cristina.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram