/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Un locuitor al orașului Cricova riscă până la zece ani de închisoare pentru că ar fi agresat fizic un bărbat

missing
16 aprilie 2019, ora 16:14

Un locuitor al orașului Cricova de 33 de ani, a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi agresat fizic un bărbat în vârstă de 54 de ani, provocându-i răni grave. Incidentul s-a produs după ce între bărbați s-a iscat un conflict.

„Totul s-a produs în noaptea de 23 decembrie 2018, victima se afla în ospeție la suspect, unde cei doi au consumat băuturi alcoolice. Suspectul i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, provocându-i leziuni corporale grave”, informează Poliția Capitalei.

În luna martie 2018 suspectul a fost eliberat din locurile de detenție, pentru infracțiuni similare. În cadrul audierilor acesta şi-a recunoscut vina şi este cercetat penal pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale, care prevede închisoare pe un termen de la cinci la zece ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram