/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ce ar fi să culegi fructe direct din copacul din curtea blocului? 40 de puieți de cireși și caiși vor fi sădiți la Poșta Veche

17 aprilie 2019, ora 16:02

Ce ar fi să poți să culegi cireși și caise direct din copacul de lângă blocul tău, s-a întrebat o organizației non-guvernamentală de la noi din țară, care a decis să planteze 40 de puieți de cireși și caiși în curtea unui bloc de pe strada Socoleni, din cartierul Poșta Veche, pe data de 19 aprilie curent.

„Ce ar fi dacă a trăi în oraș ar însemna să poți mirosi cireși și caiși care înfloresc sub fereastra blocului în care locuiești, ce ar fi să ieși în curtea blocului și să te întâlnești cu vecinii la o gustare de cireșe”, se întreabă organizatorii evenimentului. 

Pe 29 martie, în diferite regiuni ale orașului Chișinău, au fost sădiți peste 13 mii de arbori și arbuști, în cadrul acțiunii „Plantăm fapte bune în Chișinău”. Peste o mie de oameni s-au înarmat cu hârlețe și s-au implicat la sădirea copacilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram