/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Descoperă „Aroma primăverii tale” la Vernisajul Vinului. Când va avea loc următoarea ediție a evenimentului

missing
17 aprilie 2019, ora 15:32

O nouă ediție a Vernisajului Vinului va avea loc mâine la Chișinău. Evenimentul va începe la ora 18.00, la hotelul „Prezident” din Capitală.

Potrivit Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vernisajul Vinului este un eveniment tradițional, organizat de două ori pe an de Oficiul Național al Viei și Vinului, sub egida brandului de țară „Vinul Moldovei, o legendă vie”, care își propune să promoveze cultura de consum a vinului de calitate în Republica Moldova.

Evenimentul se va desfășura în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, cu Oficiul Național al Viei și Vinului și Asociațiile producătorilor de produse vitivinicole și cu susținerea partenerului strategic – Proiectul de Competitivitate din Moldova – finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram