/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ ANSA: Comercializau carne fără a respecta normele de igienă. Ce alte încălcări au fost depistate

missing
17 aprilie 2019, ora 16:59

Controale inopinate la piața situată în regiunea Gării de Nord, din Chișinău. Astfel, oamenii legii au constatat că comercializarea cărnii de porc și a subproduselor se efectua de către vânzători cu mai multe încălcări. Iar 72 kg de carne a fost ridicată și transportate la o unitate autorizată de prelucrare a deșeurilor din Bălți.

În urma controalelor, s-a depistat că nu au fost respectate normelor de igienă și condiții de păstrare a produselor la locul de comercializare, au lipsit documentele confirmative de proveniență și de calitate a produselor, a fost plasată marcarea incorectă a produselor alimentare expuse spre vânzare și nu a fost respectat regimul de temperatură în timpul comercializării produselor.

Persoanele fizice implicate în desfășurarea activității de comerț ilicit au fost sancționate contravențional.

Foto: ansa.gov.md

Foto: ansa.gov.md

Foto: ansa.gov.md

Foto: ansa.gov.md

Vezi și:

/VIDEO/ Carne, pe marginea drumului. Vânzătorii clandestini spun că nu-și permit să plătească pentru un loc în hală

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram