/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ O femeie a decedat în urma unui incendiu. Cauza ar fi soba defectă

17 aprilie 2019, ora 10:45

Potrivit angajaţilor IGSU alertaţi la faţa locului, flăcările au cuprins lenjeria de pe patul unde a fost găsit cadavrul carbonizat al persoanei. Pompierii au reuşit lichidarea arderii fără ca aceasta să obţină răspândire, însă viaţa femeii nu a mai putut fi salvată.

Potrivit primelor investigaţii, incendiul s-ar fi produs de la o sobă defectă, care a fost exploatată cu încălcări a regulilor antiincendiare. Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite ulterior.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgență atenţionează oamenii să respecte regulile de apărare împotriva incendiilor şi să nu exploateze surse de încălzire defecte. În cazul în care observă că sobele sau instalaţiile de încălzire sunt necorespunzătoare să apeleze după ajutor la specialişti.

Potrivit datelor IGSU de la începutul anului 2019 în Republica Moldova au avut loc 574 incendii în care au decedat 48 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram