/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

L-a invitat la Orhei. Ilan Șor a avut o întrevedere cu ambasadorul Rusiei la Chișinău

missing
17 aprilie 2019, ora 14:42

„Ilan Șor a menționat faptul că relațiile de prietenie dintre cele două țări și popoarele lor au tradiții seculare, au un trecut, un prezent și un viitor comun. Totodată, deputații fracțiunii parlamentare a Partidului ”ȘOR” au remarcat necesitatea fortificării relațiilor interetnice, dar și a păstrării multilingvismului în Republica Moldova, inclusiv cunoașterea și vorbirea limbii ruse pe teritoriul țării. Și asta pentru că limba rusă este limbă de comunicare la nivel internațional”, se spune în comunicatul Parlamentului.

Aceeași sursă, anunță că Șor a vorbit și despre proiectele de succes realizate în municipiul Orhei și l-a invitat pe ambasadorul Federației Ruse în Moldova într-o vizită la Orhei pentru a face cunoștință cu proiectele implementate de echipa sa, cu care activează din 2015.

La rândul său, diplomatul rus l-a felicitat pe Ilan Șor și echipa sa cu rezultatele obținute la scrutinul parlamentar din 24 februarie și i-a urat realizări în activitatea de deputat.

Oleg Vasnețov deține funcția de ambasador al Federației Ruse în Republica Moldova din vara anului trecut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram