După intervenția Apă Canal, măcar și potopul! Locuitorii unei curți din sectorul Botanică s-au pomenit cu trotuarul și băncile stricate după ce angajații furnizorului de apă au schimbat țevile. Aceștia spun că mizeria este de aproape jumătate de an, când ar fi avut loc ultimele săpături. Apa-Canal susține că oamenii vor trebuie să mai aștepte încă două luni și asta pentru că mai au de lucru.

Câteva scaune au fost scoase și aruncate, iar un drum folosit de copii pentru a ajunge la terenul de joacă a fost distrus. S-a întâmplat într-o curte de pe bulevardul Traian, după intervenția lucrătorilor de la Apă-Canal.

„Cred că are mai mult de jumătate de an, undeva cred că prin toamnă dacă nu greșesc, spre toamnă au început să facă reparație și am văzut că pun trube aici, canalizare cred că, nu știu”.

Oamenii sunt indignați că muncitorii de la Apa Canal nu au reamenajat teritoriul după ce au lucrat în zonă.

„Aici vedeți au lăsat nisipul, au scos scăunelele acestea și li-au trântit așa, așa a rămas”.

„Văd că cam stă pe loc, nici cărărușa ceea văd că nimeni nu se folosește, fiindcă toate deșeurile sunt acolo”.

„Mie nu îmi încurcă că eu pe acolo nu trec, dar persoanelor care merg în direcția aceea le încurcă, copiilor la terenul de joacă. La general încurcă, de ce nu îl repară nu pot spune?”.

Ofițerul de presă al companiei „Apă-Canal” ne-a declarat că lucrările au început la sfârșitul lunii ianuarie, iar acestea presupun instalarea unor țevi noi, pentru aprovizionarea cu apă. Lucrările se vor încheia peste două luni și abia după va începe reamenajarea teritoriului și asfaltarea teritoriului afectat.

Reporter: Kardo Sharifi
Imagini: Mark Diaconu

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!