/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Spărgea geamurile automobilelor, pătrundea în interior și le jefuia. Un bărbat din Telenești, reținut de polițiști

17 aprilie 2019, ora 10:53

Un bărbat de 33 de ani, din raionul Telenești, a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi jefuit patru automobile pe parcursul lunilor martie și aprilie. Individul spărgea geamurile mijloacelor de transport, după care pătrundea în mașini de unde ar fi furat bani și diferite bunuri, pe care mai apoi le vindea. 

„Suma totala a prejudiciului cauzat victimelor este estimată la 19.200 lei. Bunurile sustrase au fost ridicate și urmează a fi returnate proprietarilor”, informează Poliția Capitalei.

Suspectul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru comiterea infracțiunilor de furt. În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede închisoare de până la patru ani.

Totodată, Poliţia Capitalei recomandă următoarele:

-Dotaţi autoturismul cu un sistem de alarmă pe bază de sensori ce se aplică pe geamuri şi capote, ceea ce îşi dovedeşte întotdeauna eficienţa
-Verificaţi dacă geamurile sunt închise şi portierele asigurate atunci când părăsiţi autoturismul, chiar şi pentru câteva minute
-Asiguraţi-vă că nu aţi lăsat cheile în contact
-Pe timpul nopţii, parcaţi autoturismul în locuri special amenajate şi iluminate, aflate în zona de acţiune a patrulelor de poliţie
-Nu păstraţi la vedere în autoturism bunuri de valoare (genţi, poşete, borsete, acte de identitate, documente, cărţi de credit, aparatură audio-video, telefoane mobile etc.)
-Dacă pe locul unde s-a aflat autoturismul sunt urme lăsate de infractori (geam spart, urme de încălţâminte sau accesorii auto deteriorate), luaţi măsuri de protejare a acestora până la sosirea experţilor criminalişti.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram