/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/INTERVIU. FOTO/ A defilat pentru Alina Bradu și a fost finalistă Miss Moldova 2017. Află de la Andriana Pozdîrca, cum e să fii model la 17 ani

18 aprilie 2019, ora 18:27

Învață la Liceul Teoretic „Elena Alistar”, însă dorește să fie înger Victoria’s Secret și să defileze pentru branduri precum: Versace, Gucci, Celine și Prada. A colaborat cu designerul Alina Bradu și a fost finalista concursului național Miss-Moldova 2017. Este vorba de Andriana Pozdîrca, tânăra de 17 ani, din orașul Bender, care prezintă cele mai noi trenduri vestimentare pe podiumurile din țară și de peste hotare. Vezi în interviul ce urmează cum a reușit adolescenta să se aventureze în lumea modelingului, ce beneficii a obținut de pe urma acesteia și ce sfaturi le oferă tinerelor care visează să fie modele.

A început să facă primii pași în lumea modelingului la vârsta de 14 ani, când a fost invitată, de un makeup artist, din orașul Bender, să defileze pentru un concurs. Chiar dacă nu era răsplătită cu bani, tânăra era motivată să depună eforturi consistente pentru a-și realiza visul. Prin urmare, la vârsta de 15 ani a ieșit în finala concursului național Miss Moldova 2017.

Foto: Facebook.com/andrianapozdyrka

Pentru a fi admisă la concurs, Andriana a trecut mai multe etape. Prima presupunea participarea la castingurile preliminare, care se desfășurau de două ori pe săptămână. Următoarea treaptă, putea fi trecută doar prin participarea la castingurile semifinale. Însă pentru a fi admisă la concurs, adolescenta trebuia să se regăsească printre finaliste, care potrivit ei, erau aproximativ două sute la număr.

Foto: Facebook.com/andrianapozdyrka

„Așa cum designerul Alina Bradu este partener al concursului Miss Moldova, ea a ales din noi câteva fete pentru o prezentare de modă. Aceea a fost prima mea defilare pe podium, la care am participat în sensul cel mai adevărat al cuvântului. La scurt timp după prima colaborare, am avut prilejul să prezint noua colecție de paltoane pentru toamnă, realizată de designer, la diferite emisiuni matinale.”

Foto: Facebook.com/andrianapozdyrka

Tânăra a declarat că grație modelingului a reuși să viziteze România. Astfel, Andriana a participat recent la o foto-sesie din țara vecină. Însă recunoaște că nu se vede participând la sesiuni foto. Dorește să fie înger Victoria’s Secret și să defileze pentru branduri precum: Versace, Gucci, Celine și Prada. Potrivit ei, în lumea modei cu înălțimea de 180 de centimetri, toate ușile sunt deschise pentru podium.

Foto: Facebook.com/andrianapozdyrka

„Recent a avut loc prezentarea unei colecții noi de haine a unui magazin vestimentar din Capitală. Cel mai memorabil a fost faptul că trebuia să-mi schimb hainele foarte rapid, și să defilez cu pași mici, pentru a permite altor modele să reușească să-și schimbe îmbrăcămintea. Acel haos din vestiare chiar era amuzant.”

Andriana spune că fetele care visează să devină modele, ar trebui să posede tărie de caracter și rezistență la stres. Totodată, tânăra menționează că un avantaj îl constituie și cunoașterea limbii engleze. Însă, potrivit ei, pentru a avea succes, o modelă ar trebui nu doar să aibă un aspect fizic îngrijit, ci să dea dovadă de etică și profesionalism.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram