/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Filip, în calitate de premier, s-a întâlnit cu ambasadorul român Ioniță. Despre ce au discutat

missing
19 aprilie 2019, ora 09:07

Pavel Filip, premierul în exercițiu al Republicii Moldova, s-a întâlnit cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță.

Potrivit unui comunicat al Guvernului cei doi oficiali au discutat despre construcția gazoductului Ungheni-Chișinău, interconexiunea rețelelor electrice, dezvoltarea infrastructuri și eliminarea tarifelor la roaming dintre cele două state.

Filip i-a spus lui Ioniță că Republica Moldova mizează în continuare pe susținerea României, inclusiv pe perioada deținerii Președinției la Consiliul Uniunii Europene. Iar ambasadorul român l-a asigurat pe premierul în exercițiu că România va susține în continuare drumul  european al Republicii Moldova, care este un partener strategic și un prieten de nădejde, potrivit comunicatului de la Guvern.

Acum aproximativ o săptămână, Pavel Filip a avut o întrevedere și cu ambasadorul Rusiei la Chișinău, Olge Vosnețov, doar că Filip a fost în calitate de președinte al fracțiunii PDM din Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram