/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

O fetiță de opt ani din Ialoveni a ajuns la spital, după ce a fost tamponată pe trecerea de pietoni

missing
19 aprilie 2019, ora 17:47

O fetiță de opt ani a fost tamponată astăzi în timp ce trecea regulamentar strada pe o trecere de pietoni, din preajma unui liceu din orașul Ialoveni. 

Poliția a fost sesizată de un martor al accidentului. Deplasați la fața locului, oamenii legii au constatat că la volanul automobilului de marca Toyota se afla un bărbat de 60 de ani. Accidentul a avut loc în timp ce șoferul se deplasa pe strada Alexandru cel Bun din Ialoveni, a comunicat ofițerul de presă Silvia Vetcu.

În urma impactului fetița a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la Centrul Mamei și Copilului din municipiul Chișinău. Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram