/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Proteste în Irlanda de Nord: O tânără jurnalistă a murit în urma unui „incident de natură teroristă”

19 aprilie 2019, ora 11:30

O jurnalistă de 29 de ani și-a pierdut viața în această noapte de joi spre vineri într-un atac armat în oraşul Londonderry din Irlanda de Nord, fiind considerat de autorităţi un „incident de natură teroristă”, transmite Mediafax.

Incidentul a avut loc în urma unei serii de percheziţii efectuate de autorităţi în cartierul Creggan. Disidenţii Republicani sunt consideraţi vinovaţi pentru moartea femeii. Poliţiştii au fost ţinta unui atac cu sticle cu petrol.

Incidentul armat a avut loc după plecarea poliţiştilor, care au verificat mai multe case din zonele Mulroy Park şi Galliagh.

Comisarul-şef adjunct al poliţiei locale, Mark Hamilton, a transmis că autorităţile „tratează schimbul de focuri drept un incident terorist”, fiind deschisă şi o anchetă pentru crimă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram