/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Raportul procurorului american Robert Mueller, cea mai bine vândută carte de pe Amazon. Despre ce este

20 aprilie 2019, ora 18:55

Din momentul în care documentul de 448 de pagini a devenit joi disponibil online pe site-ul Departamentului de Justiţie, trei edituri – Scribner, Melville House şi Skyhorse – s-au întrecut pentru a-l oferi în format tipărit.

Versiunea oferită de Scribner, care include şi o analiză de către Washington Post, a devenit sâmbătă cea mai bine vândută carte de pe Amazon, urmată de versiunea editurii Skyhorse, în timp ce formatul oferit de Melville House a ocupat locul al patrulea în topul vânzărilor.

Preţul celor trei cărţi variază între 7 şi 10 dolari şi sunt în prezent disponibile numai la comandă. Editurile sper că cele trei cărţi vor umple rafturile magazinelor în câteva zile.

Există o tradiţie a unor rapoarte guvernamentale de mare anvergură vândute în format tipărit în Statele Unite. Atât raportul Starr, care detaliază aventura fostului preşedinte Bill Clinton cu Monica Lewinsky, cât şi raportul Comisiei privind atacurile din 11 septembrie, au adus sume considerabile editurilor care le-au publicat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram