/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Vloggerul englez își continuă aventura în Moldova. A vizitat regiunea transnistreană. Ce l-a impresionat

missing
20 aprilie 2019, ora 09:26

Ulterior britanicul a vizitat și un parc de distracții, unde s-a și dat la unul din dispozitive și deși inițial era sceptic de securitatea dispozitivului până la urmă s-a bucura de experiență precizând că ar fi o modalitate de a pregăti viitori cosmonauți în uniunea sovietică.

A mers și la o gara auto unde a accentuat că este încă din timpul URSS, iar în clădire sunt mai multe elemente din acea perioadă: o hartă, un telefon. A mâncat un borș la o cantină locală, a vizitat o librărie și pur și simplu s-a plimbat prin împreurimi. Impresiile și comentariile vloggerului le puteți urmări în video-ul de mai sus.

Filmulețul publicat pe 19 aprilie a adunat deja practic 500 de mii de vizualizări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram