/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Masacru în Sri Lanka, în duminica Paştelui Catolic. Bilanțul morților a depășit 200. Șapte persoane, arestate

21 aprilie 2019, ora 17:07

Atacuri în Sri Lanka, în duminca Paştelui Catolic. Peste 200 de oameni au fost ucişi în mai multe atentate care au vizat biserici şi hoteluri din zona capitalei Colombo, iar peste 500 de persoane au fost rănite, potrivit Digi24.

UPDATE: 15.00: 207 de morți și peste 500 de răniți în urma valului de atacuri sinucigaşe cu bombă care a vizat biserici şi hoteluri în capitala Sri Lanka în prima zi de Paşte.

Printre victime se numără şi zeci de cetăţeni străini, printre aceştia portughezi şi britanici.

Șapte suspecţi au fost arestaţi până acum. Opt copii români, aflaţi în Colombo la un schimb de experienţă, au fost salvaţi din calea atentatelor. Aceştia şi un adult care îi însoţea au fost transportaţi, de urgenţă, la o unitate militară din afara oraşului, unde sunt în siguranţă. Pentru moment, niciun român nu se află pe lista victimelor atacurilor. Ministrul de Externe de la Bucureşti i-a îndemnat pe românii aflaţi acolo să să se întoarcă în ţară cât mai rapid.

Foto: nytimes.com

Foto: oneindia.com

Foto: israelnationalnews.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram