/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Zelenski, candidatul la funcția de președinte al Ucrainei, câștigă al doilea tur al alegerilor prezidențiale cu 73% din voturi

missing
21 aprilie 2019, ora 22:46

Vladimir Zelenski, candidatul la funcția de președinte al Ucrainei, câștigă al doilea tur al alegerilor prezidențiale, acumulând aproximativ 73%, scrie ria.ru. Rezultatele sunt estimate în baza datelor acumulate până la ora 18:00.

Zelenski a acumulat aproximativ 73% din voturi, iar Poroshenko – 27%“.

A doua rundă a alegerilor prezidențiale din Ucraina a avut loc în această duminică, 21 aprilie. La aceasta au participat actualul președinte Petro Poroșenko și liderul primului tur, Vladimir Zelensky.

Potrivit sondajelor de opinie, Zelenski este gata să sprijine mai mult de 70% din voturile ucrainenilor, iar Poroșenko a acumulat aproximativ 25%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram