/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Bilanțul accidentelor rutiere din săptămâna precedentă: 23 de accidente și 31 de persoane traumatizate

22 aprilie 2019, ora 12:50

Pe parcursul săptămânii precedente, pe teritoriul mun. Chișinău s-au produs 23 de accidente rutiere, 31 de persoane fiind traumatizate, dintre care 353 accidente soldate cu pagube materiale. De asemena, oamenii legii au depistat un șofer în stare de ebrietate.

Unul dinte accidente, provocat de către un conducător auto în stare de ebrietate s-a ales cu amendă și puncte de penalizare. Potrivit polițiștilor, șoferul a pierdut controlul volanului s-a tamponat într-un pilon electric. Ulterior, acesta a fost testat cu alcool-tester și s-a stabilit că în aerul expirat avea o concentrație de 0,73 mg/l de alcool.

În acest context, pentru comiterea accidentului rutier, șoferul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de 1 500 lei și șase puncte de penalizare, iar pentru faptul că a urcat la volanul unității de transport în stare de ebrietate va fi pornită cauză penală pentru „Conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat sau în stare de ebrietate produsă de alte substanţe”.

Accidentul s-a produs la data de 20 aprilie ora 01:40, pe strada 27 August, din sectorul Buiucani a capitalei.

Poliţia Capitalei vine cu atenționări și solicită conducătorilor auto să respecte cu stricteţe prevederile regulamentului circulaţiei rutiere, întrucât vor fi sancţionaţi conform legii şi privaţi de dreptul de a conduce mijloace de transport.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram