/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un șofer cu un Mercedes cu numere lituaniene a avut probleme la frontieră. Pentru ce l-au documentat polițiștii

22 aprilie 2019, ora 12:34

Un șofer din Rîșcani, care era la volanul unui Mercedes Benz S500, cu plăcuțele de înmatriculare lituaniene, a fost documentat de polițiștii de frontieră. 

Cazul a avut loc ieri, la punctul de trecere Criva. Polițiștii de frontieră au observat neclarități privind originalitatea asigurării internaționale și a reviziei tehnice, prezentate de șofer și l-au supus verificărilor suplimentare cu tehnica din dotare și în baza de date a Lituaniei. Astfel, s-a confirmat că actele sunt falsificate.

Audiat, locuitorul orașul Rîșcani, a comunicat că nu cunoaște nimic despre cele depistate, iar ca urmare autoturismul a fost indisponibilizat în parcarea SPF Criva până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Un alt act trimis spre efectuarea expertizei este un permis de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile Federației Ruse. Acesta a fost prezentat de către un conațional în vârstă de 20 de ani polițistului de frontieră din PTF Otaci pentru a i se autoriza ieșirea din R. Moldova.

Întrebat cum a ajuns în posesia actului cu indici de falsificare, tânărul a susținut că ar fi o greșeală la mijloc, întrucât a finalizat școala auto din orașul Krasnogosrk.

În prezent sunt întreprinse toate acțiunile necesare pentru a clarifica situațiile semnalate. Cei doi moldoveni riscă amendă penală conform art. 361, al. (1) al CP al RM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram