/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

După ambuteiajele de ieri, astăzi în cele mai problematice intersecții din Capitală, traficul rutier va fi direcționat

23 aprilie 2019, ora 10:26

Inspectorii de patrulare vor direcționa astăzi traficul rutier în cele mai problematice intersecții din Capitală. Asta după ce șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc a efectuat o vizită împreună cu șeful Inspectoratului Național de Patrulare, Marin Maxian în câteva locații unde munceau de zori echipele profesioniste din cadrul întreprinderilor municipale. 

„Cu toții cunoaștem că în orele de vârf, traficul rutier în Capitală este mult prea solicitant. De aceea, pentru comoditatea participanților la trafic și minimalizarea riscurilor de accidente rutiere, la cele mai problematice intersecții din orașul nostru, inspectorii de patrulare vor direcționa traficul rutier”, a scris pe pagina sa de facebook, Gheorghe Cavcaliuc.

Ieri, responsabilii de la Exdrupo au început asfaltarea mai multor porțiuni de drumuri din Capitală. În acest context, mai multe străzi au fost închise, iar șoferii au fost nevoiți să stea în ambuteiaje.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram