/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ Cinci tineri ar fi amenințat în trafic o șoferiță cu un mulaj de AK-47. Ce a urmat după ce femeia s-a adresat la poliție

missing
23 aprilie 2019, ora 14:37

Un tânăr de 25 de ani, din satul Mateuți, raionul Rezina a fost reținut împreună cu alți patru indivizi, pentru că ar fi amenințat în trafic o șoferiță cu un mulaj de armă AK-47, în timp ce aceasta se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu din Capitală, în noaptea de 21 spre 22 aprilie. Potrivit polițiștilor, tânărul s-ar fi aflat la volan în stare de ebrietate.

„Speriată, șoferița s-a apropriat de primul echipaj de patrulare, povestindu-le întâmplarea. Ea a mai adăugat precum că tinerii se deplasează cu un automobil „Opel”, fără număr de înmatriculare de culoare gri închis. La doar câteva străzi, într-o stație peco, inspectorii de patrulare au văzut automobilul descris, în timp ce șoferul instala numărul la mașină, fiind susținut și de ceilalți prieteni”, informează Inspectoratul Național de Patrulare.

Indivizii au fost conduși la Inspectoratul de Poliție Râșcani, pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

Foto: Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram