/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

La noapte iar se va răci și s-ar putea să avem, din nou, înghețuri la sol, de până la -3 grade

missing
23 aprilie 2019, ora 14:13

La noapte se va răci, din nou, și am putea avea iarăși înghețuri la sol. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o nouă atenționare de Cod galben de înghețuri. 

Astfel, la suprafața solului, s-ar putea să fie înghețuri cu o intensitate de până la -1… -3 grade Celsius. Codul galben este valabil în întreaga țară și, în funcție de evoluția vremii, acesta ar putea fi actualizat.

Mâine ziua însă va fi destul de cald. Maximele temperaturii aerului la amiază vor ajunge la +18 grade Celsius, în partea de nord țării, până la +19 de grade, în centru și până la +20 de grade, la sud.

Cerul va fi doar parțial noros, iar precipitații nu se prevăd.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram