/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Doi indivizi au răpit un bărbat de pe o stradă din Chișinău, l-au dus într-o pădure și l-au bătut

missing
24 aprilie 2019, ora 10:21

Doi indivizi din Soroca și Glodeni sunt suspectați că au răpit un bărbat pe o stradă din Chișinău, apoi l-au dus într-o pădure și l-au bătut, pentru că acesta trebuia să le întoarcă o datorie. 

Cazul a avut loc pe 19 aprilie, pe strada Calea Moșilor din capitală. Victima, un bărbat de 31 de ani, se întorcea de la serviciu, când a fost răpit, informează Poliția din Chișinău.

Suspecții au fost reținuți pe urme fierbinți și sunt cercetați penal pentru răpire și șantaj.

Potrivit Poliției capitalei, pe acest caz au fost iniţiate două cauze penale în baza art. 164 alin (2) și art. 189 alin(2), Cod Penal al RM. Conform legislaţiei în vigoare persoanele culpabile de „Răpirea unei persoane” și „Șantaj”, cei doi bărbați, în vârstă de 23 și 24 de ani, riscă o pedeapsă cu închisoare de la cinci la zece de ani.

Indivizii sunt plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram