/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Stația de tratare a levigatului de la fosta gunoiște municipală din str. Uzinelor, dată în exploatare. Costul lucrărilor

missing
24 aprilie 2019, ora 18:29

Obiectivul este mobil, unicul utilaj de acest fel în republică, putând fi amplasat și în alte locații, după necesitate.

Edilul-șef al capitalei a ținut să remarce că utilajul nou de tratare a deșeurilor lichide va reduce indicii de poluare a mediului, astfel minimizând impactul negativ care poate fi adus viitoarelor generații.

Lucrările de proiectare a Stației de tratare a levigatului și recultivarea gunoiștii au fost executate de către Î.M. Institutul „Chișinăuproiect”. Construcția stației a durat 6 luni, iar lucrările au fost executate de către S.R.L.„BEMAS”, în baza contractului semnat cu Î.M. Regia „Autosalubritate”, în calitate de autoritate contractantă.

În prima fază a proiectului, în anul 2017, Î.M. Regia „Autosalubritate” a achiziționat utilajul de epurare a levigatului, în valoare de 10,4 mil. lei, iar lucrările de construcție a stației au costat 4,67 mil. lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram