/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Jucătoarea de tenis Alexandra Perper s-a calificat pe tabloul principal la turneul internațional W25 Osprey din Florida

missing
24 aprilie 2019, ora 12:54

Jucătoarea de tenis din Moldova Alexandra Perper a reușit să se califice pe tabloul principal în proba de simplu a turneului internațional W25 Osprey din Florida, SUA, după două victorii în calificări.

„În această etapă, Alexandra Perper în pereche cu olandeza Arianne Hartono vor întâlni capii de serie nr. 1, Maria Camila Osorio Serrano (Columbia) și Renata Zarazua (Mexic). Pe de o altă parte, Abigail în pereche cu americanca Nikki Yanez vor întâlni câștigătorii meciului dintre Brynn Boren și Mary Closs (SUA) și Chloe Beck și Kylie Collins (SUA)”, informează Federația Națională de Tenis a Moldovei.

O altă jucătoare din R. Moldova, Abigail Rencheli s-a oprit în calificări după ce a fost învinsă de Pamela Montez (SUA), cap de serie nr. 5, cu scorul 4:6 și 1:6. Ambele jucătoare participă în proba de dublu a turneului din SUA, fiind calificate în sferturi de finală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram