/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Ar fi organizat o speluncă de consum de droguri în propriul apartament din Ciocana. Patru indivizi, cercetați penal

missing
25 aprilie 2019, ora 12:48

Doi frați de 26 și 40 ani și două femei de 33 de ani sunt cercetate penal de oamenii legii pentru că ar fi organizat o speluncă de consum de droguri în propriul apartament din sectorul Ciocana. Potrivit polițiștilor, indivizii ar fi implicați și în comercializarea substanțelor narcotice.

„În urma perchezițiilor forțele de ordine au depistat aparate confecționate artizanal predestinate consumului de substanțe interzise, masă vegetală fărămițată  cu miros specific. Acestea au fost  ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP”, informează Poliția Capitalei.

Indivizii sunt cercetați penal pentru organizarea ori întreţinerea speluncilor pentru consumul drogurilor sau etnobotanicelor, care conform legislației se pedepsește cu amendă de la 27 500 lei la 57 500 lei sau cu închisoare de până la patru ani.

Anterior cei patru au fost judecați pentru infracțiuni similare. Ei au fost documentați pe parcursul lunilor martie-aprilie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram