/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Cum a comentat Putin rezultatul alegerilor din Ucraina

25 aprilie 2019, ora 17:44

„Ce este de evaluat?”, a spus liderul rus. „Acesta este un eșec complet și absolut al politicii lui Poroșenco”. „Sunt sigur că noile autorități ale Ucrainei nu pot să nu înțeleagă acest lucru, ei înțeleg bine acest lucru”, a adăugat președintele rus. „Vom vedea cel puțin care sunt primii pași [ai președintelui ales al Ucrainei, Vladimir Zelenski]: să înțelegi este una, dar să construiești o politică realistă care să răspundă intereselor poporului său este alta”.

Potrivit lui Putin, relațiile dintre țări va depinde de politica urmată de noua conducere a Ucrainei. El a explicat că partea rusă este gata să restabilească relațiile în întregime, dar nu o poate face unilateral.

Precizăm că în urma celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Ucraina, a ieșit învingător Vladimir Zelenski care a acumulat 73 la sută din voturile cetățenilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram