/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Drumul Crucii la Chișinău. Mai mulți actori din România au înscenat ultimele evenimente din viața lui Iisus Hristos

missing
25 aprilie 2019, ora 20:37

Pe parcursul întregului spectacol, un moderator a explicat publicului cronologia și semnificația evenimentelor din trecut, în timp ce pe fundal răsunau cântece religioase. Din cauza numărului mare de oameni, traficul din sectorul Centru a fost blocat. Reconstituirea Drumului Crucii a început în fața teatrului național Mihai Eminescu, unde actorul care l-a întruchipat pe Isus Hristos a fost bătut de cei care jucau rolul soldaților.

Marșul a continuat până la scuarul Europei de lângă parcul Ștefan cel Mare, care, potrivit scenariului, simboliza dealul Golgota. Acolo, a urmat scena cu răstignirea pe cruce.

În total, la înscenare au fost implicați peste 80 de actori-voluntari, veniți din România. Oamenii au avut acces liber la spectacol. Proiectul Drumul Crucii va ajunge în zilele următoare în orașele Cahul și Strășeni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram