/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Un minor din Călărași ar fi furat 18.000 de lei dintr-o biserică. Ce și-a cumpărat din banii însușiți

missing
25 aprilie 2019, ora 13:12

Un minor de 17 ani, din raionul Călărași, a fost reținut de polițiști pentru că ar fi furat 18 mii de lei dintr-o casă parohială din Capitală. Potrivit polițiștilor, din banii sustrași băiatul și-ar fi procurat  un telefon mobil de model Samsung și ochelari 5D.

„Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 22 aprilie, de către părintele Bisericii catolice amplasate pe strada M. Dosoftei, din sectorul Buiucani. La fața locului forțele de ordine au stabilit că individul a pătruns prin acces liber în casă, unde prin deteriorarea lacătului de la sertarul mesei a sustras banii”, informează Poliția Capiatlei.

Ulterior în urma măsurilor de investigație demarate de polițiști suspectul a fost reținut și escortat la inspectoratul de poliție pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale minorul și-a recunoscut vina. El este cercetat penal pentru furt și riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la  de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la patru ani.

Potrivit polițiștilor, băiatul a mai fost judecat anterior pentru infracțiuni similare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram