/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Ambasadorul Ucrainei în R. Moldova, eliberat din funcție de Petro Poroșenco

missing
26 aprilie 2019, ora 08:35

„Ivan N. Gnatyshyn să fie eliberat din funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Ucrainei în Republica Moldova”, se spune în decret. Precizăm că nu este specificat care sunt motivele care au stat la baza acestei decizii.

Gnatishin a ocupat funcția de ambasador al Ucrainei la Chișinău în perioada 1966 – 2000 și respectiv din 2015 până în 2019.

În Ucraina la 21 aprilie a avut loc ce-l de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, potrivit cărora noul președinte este actorul Vladimir Zelinski care a acumulat peste 73 la sută din voturile ucrainenilor. Comisia Electorală Centrală din Ucraina încă nu a anunțat rezultatele finale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram