/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Au furat două mașini, pentru a se plimba prin oraș. Făptașii riscă ani de închisoare

missing
26 aprilie 2019, ora 13:12

Au furat două mașini pentru a se plimba prin oraș. Un tânăr de 18 ani și un adolescent de 16 ani locuitori ai Capitalei sunt bănuiți pentru furt, iar acum aceștia riscă ani de închisoare pentru fapta comisă. 

Primul caza avut loc în dimineața de 9 aprilie. Proprietarul de 34 ani a automobilului jefuit a spus polițiștilor că i-a fost furată mașina de marcă „Ford”. Acesta era parcată în curtea blocului pe bd. Traian. Proprietarului i-a fost cauzat un prejudiciu în sumă de 25 000 lei.

Al doilea caz a avut loc la data de 13 aprilie, pe strada Hristobotev, de unde tinerii au furat automobilul de model „Audi”, suma prejudiciului cauzat proprietarului de 41 ani, constituie 40 000 lei.

Ulterior, suspecții au fost localizați și escortați la Inspectoratul de Poliție pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale indivizii și-au recunoscut vina.

Indivizii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru răpirea mijlocului de transport, și riscă de la trei până la cinci ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram