Doi indivizi ar prepara droguri în clădirea unei foste fabrici de conserve din orașul Lipcani

26 aprilie 2019, ora 13:34

Doi bărbați din Lipcani sunt suspectați că prepară droguri, pe teritoriul fostei fabrici de conserve din oraș. Aceștia au fost depistați aseară, de un grup de polițiști de frontieră, după ce o lună au fost monitorizați.

Bărbații au vârstă de 33 și 25 de ani. S-a stabilit că aceștia păstrau în depozitele avariate ale fostei fabrici de conserve, o cantitate de masă vegetală. Ulterior, aceștia au fost surprinși în timp ce întrebuințau substanțele psihotrope, informează reprezentanții Poliției de Frontieră.

„În cadrul cercetării la fața locului au fost depistate și ridicate aproximativ un kilogram de masa vegetală de culoare verde cu miros specific de canabis, semințe de cânepă de culoare verde și un aparat confecționat artizanal predestinat pentru consumul masei preparate”, menționează într-un comunicat reprezentanții poliției de Frontieră.

Audiați, bărbații nu au dorit să comunice detalii privind activitatea lor, dacă se vor găsi vinovați, persoanele riscă conform art 217, al. 1 CP al RM, de la 1 la 6 ani de închisoare cu privarea dreptului de a ocupa anumite funcţii. În prezent polițiștii de frontieră derulează acțiuni suplimentare pentru a elucida toate circumstanțelor și identificarea tuturor persoanelor implicate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram