/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO. VIDEO/ Circa 30.000 de țigarete nedeclarate, depistate de patrupezii de la Vamă. Ce amendă au achitat nelegiuitorii

missing
26 aprilie 2019, ora 12:01

Circa 30 de mii de țigarete de diverse mărci, marcate cu timbru de acciz al Republicii Moldova, au fost reținute de vameși cu ajutorul patrupezilor pe parcursul ultimelor două zile. Astfel, au fost prevenite două tentative de scoatere ilegală din țară a produselor de tutun.

În primul caz, un pasager al cursei Chișinău-Londra a încercat să-și ia zborul peste hotare cu patru mii de țigarete nedeclarate în valiză. Prezența acestora a fost semnalată de scaner, fiind confirmată și de reacția patrupedului Serviciului Vamal. Țigaretele au fost reținute astăzi dimineață de către vameșii de la Aeroport. Pasagerul a achitat o amendă de peste trei mii de lei.

Foto: customs.gov.md

Al doilea caz a avut loc ieri, 25 aprilie. În urma reacției câinelui Vămii, oamenii legii au demontat pereții unui microbuz de pasageri și colete care pleca în Franța, unde au depistat aproximativ 26 de mii de țigarete în roata de rezervă a acestuia.

Marfa și microbuzul au fost reținute pentru continuarea cercetărilor, bărbatul urmând să achite și o amendă.

Foto: customs.gov.md

Foto: customs.gov.md

Foto: customs.gov.md

Foto: customs.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram