/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Tragedie într-un sat din Slobozia. O copilă de doi ani s-a înecat în râul Turunciuc

missing
26 aprilie 2019, ora 10:40

Potrivit presei din stânga Nistrului, cazul s-a întâmplat în satul Corotna, raionul Slobozia, pe 24 aprilie. Mama copilei, în vârstă de 26 ani, cu antecedente penale, ar fi lăsat-o pe fată la o prietenă, să se joace cu copiii ei. Prietena însă a plecat de acasă, lăsându-i pe copii în grija mamei sale în vârstă de 52 de ani.

Bunica era preocupată de treburile din gospodărie și pentru anumite intervale de timp îi lăsa pe copii nesupravegheați în curte. Aceștia ar fi ieșit din ogradă la un moment dat, iar când au revenit acasă, fata de doi ani nu mai era cu ei. Întrebați unde esta copila, ceilalți au spus că nu știu. Ulterior, unul dintre copii, un băiat de opt ani, i-a povestit fratelui mai mare că, în timp ce el și sora lui se jucau, fata de doi ani, împreună cu un alt copil de patru ani au coborât de pe baraj spre râul Turunciuc, iar fata a căzut în apă.

Copila a fost căutată prin sat mai mult de o oră. Corpul neînsuflețit al fetei încă nu a fost găsit în râu, iar scafandrii continuă căutările.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram