/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ A vrut să fure un ghiveci cu flori, dar nu i-a reușit. Imaginile, surprinse de o cameră de supraveghere

26 aprilie 2019, ora 13:39

A vrut să fure un ghiveci cu flori, dar nu i-a reușit. Un băiat care era însoțit de câțiva prieteni s-a apropiat de un bloc de locuit, unde erau fixate câteva ghivece cu flori și cu putere a încercat să scoată o vază. Imaginile video au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Incidentul ar fi avut loc pe strada Traian7/2 din sectorul Botanica al Capitalei. 

Din imaginile video, se vedem cum câțiva tineri fug pe lângă un bloc de locuit. Iar, la un moment dat, unul dintre aceștia se oprește și încearcă să scoată un ghiveci cu flori. Ulterior, după o încercare eșuată, băiatul a renunțat și a fugit de la fața locului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram