/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ UPDATE: Biciclista, lovită azi de un automobil, mergea regulamentar! Femeia a fost dusă la spital

26 aprilie 2019, ora 11:05

UPDATE: Potrivit Poliției capitalei, biciclista, o femeie în vârstă de 44 de ani, mergea regulamentar, când a fost lovită de un automobil de marcă Opel, la volanul căruia se afla un bărbat de 46 de ani.

„Poliția a stabilit că automobilul de marcă Opel a schimbat direcția de deplasare fără să se asigure și nu a cedat trecerea biciclistei care se deplasa din sens opus și regulamentar”, spune Natalia Stati, ofițeră de presă a Direcției de poliție din Chișinău.

„Biciclista a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul de Urgență pentru îngrijiri medicale”, precizează reprezentanta Poliției.

Reprezentanții Spitalului de Urgență ne-au spus că femeia a fost internată.

Oamenii legii au pornită o anchetă. În funcție de leziunile cu care s-a ales victima, se va stabili și sancțiunea pentru șofer.

ORA 9.55: O biciclistă a fost lovită de un automobil azi-dimineață, în sectorul Buiucani al capitalei.

Accidentul a avut loc pe strada Vasile Lupu, intersecție cu Ion Pelivan, din Chișinău, în jurul orei 8:45.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare de martorii care au asistat la incident se vede că biciclista a fost traumatizată.

Poliția capitalei documentează cazul.

Video: Facebook/chisinau.fail

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram