/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/UPDATE/ Accident feroviar la Ungheni! Tânărul de 17 ani lovit de un tren a fost transportat la spital cu o comoție cerebrală

missing
30 aprilie 2019, ora 10:35

UPDATE: 10:35 Tânărul de 17 ani, din satul Petrești, raionul Ungheni care a fost lovit aseară de un tren, a fost transportat la spitalul Raional Ungheni, cu un traumatism cranio-cerebral și o comoție cerebrală. Accidentul a avut loc pe linia de cale ferată, între satele Petrești și Buciumeni, Ungheni. 

Trenul circula pe ruta Bălți-Ungheni. Băiatul a fost tamponat la kilometrul 16, în apropierea staţiei Petreşti, aproximativ la orele 18:40, scrie News.ungheni.org.

Poliția investighează cazul.

Incidentul s-a produs ieri. Înștiințarea telefonică la Inspectoratul de Poliție Ungheni a parvenit la ora 19:15.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram