/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Vestea care produce frisoane la Barca: „Neymar i-a spus lui Marcelo că vrea la Real Madrid sezonul viitor"

30 aprilie 2019, ora 12:35

Actualul jucător al PSG-ului a vorbit cu conaţionalul său Marcelo, pentru care venirea lui Neymar ar fi un motiv în plus să rămână la Real. Ar fi o lovitură pentru Barcelona, echipă la care a jucat între 2013 şi 2017.

În aceste condiţii, reacţia de luni a lui Thomas Tuchel la adresa lui Neymar este privită cu alţi ochi. De obicei, antrenorii caută să-şi protejeze vedetele, chiar şi atunci când sunt vinovate.

Aşa cum vinovat este şi Neymar pentru gestul huliganic de la finalul meciului cu Rennes, 2-2, 5-6, în ultimul act al Cupei Franţei. “Nu este deloc normal ceea ce a făcut. Nu este posibil să faci aşa ceva. Nimănui nu-i este uşor după o înfrângere, dar trebuie să dai dovadă de respect. Nu trebuie să răspunzi unei provocări a unui spectator”, a declarat Tuchel.

Când urca scările spre locul în care urma să primească medalia de finalist, cel mai scump fotbalist din toate timpurile l-a pocnit pe un suporter care îl agresase verbal, atât pe el, cât şi pe mai mulţi dintre jucătorii de la PSG. În această săptămână, Comisia de Disciplină din Franța va avea o ședință și va analiza, pe baza probelor video, incidentul de la meciul cu Rennes. Jurnaliștii scriu că pe Neymar îl așteaptă o suspendare de cel puțin 5 meciuri, pentru că “după meci a întreprins acțiuni împotriva unui jucător, antrenor, oficial sau membru al publicului”.

Ce a spus Neymar despre atmosfera de la PSG

De asemenea, Neymar a ridicat şi el glasul după ultimele rezultate proaste de la echipă: eliminarea din UCL în “optimi” după ce echipa câştigase în deplasare la Manchester şi înfângerile din Cupa Ligii şi Cupa Franţei.

“Trebuie să fim bărbați în vestiar, să fim mai uniti. Văd mulți jucători tineri care sunt, nu neapărat pierduți, însă dau mai mult din gură decât să asculte. Trebuie să asculte în loc să vorbească. Uneori când vorbește un jucător experimentat, ei răspund înapoi. Când antrenorul vorbește, răspund înapoi.

Nu așa va ajunge echipa departe. Suntem jucători mai experimentați, așa că trebuie să ne respecte mai mult, să ne asculte mai mult. Am făcut la fel când eram la început”, a spus Neymar, după ce PSG a pierdut finala Cupei Franței.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram